Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Heerlijk uit eten in het centrum van Emmen

Onze arrangementen

Bij Restaurant de Kamer kunt u op ieder moment van de dag heerlijk uit eten in de sfeervolle ambiance van een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Emmen. Naast onze lunch- en menukaart bieden wij ook diverse arrangementen. Hebt u een speciale gelegenheid of schuift u gewoon lekker aan? Bekijk hieronder de mogelijkheden en we zien u graag in ons restaurant in Emmen.  

  • Brunch  - Verrassende soepen, rijke proeverij en luxe broodjes

Restaurant de Kamer biedt een culinaire brunch voor elke gelegenheid. Tijdens een brunch kunt u kiezen uit uitstekende soepen, gevolgd door een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Dit wordt geserveerd met één van onze kenmerkende eiergerechten en diverse luxe broodjes. Geniet van een brunch in ons nostalgische pand of neem plaats onder de prachtige leilinden op ons terras. 

  • Lunch  - Uitgebreid of snel genieten met onze diverse lunchkaart

Wie lekker uitgebreid wil lunchen kan kiezen voor de Kamer's brunch: een kop soep naar keuze met opvolgend een proeverij van de lunchkaart. Wie snel door moet kan kiezen uit een smaakvolle daghap, een vers belegd broodje, een verrassend rijke salade of onze unieke burger à la de Kamer. Ambachtelijk, biologisch en vers. Ook zeer geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

  • High tea - Echte scones met clotted cream, 15 soorten thee en minisandwiches 

De traditionele High Tea met diverse scones met clotted cream, maar liefst 15 verschillende soorten thee, minisandwiches en gebakjes. Drinkt u liever koffie? Dit serveren we uiteraard ook. Ideaal voor een speciale gelegenheid of wanneer u voor de gezelligheid een hapje wil eten in het centrum van Emmen. Neemt u plaats in onze sfeervolle kamers voor een op en top High Tea ervaring. 

  • À la carte- Laat u verrassen door ons uitgebreide menu

Naast onze arrangementen bent u ook van harte welkom om te lunchen en dineren in onze sfeervolle ambiance in het centrum van Emmen. Laat u verrassen door onze menukaart met seizoensgebonden soepen, duurzaam gevangen vis en diverse vleesgerechten. Uiteraard zijn de kleintjes ook van harte welkom, bekijk voor hen onze juniorenkaart

Heeft u een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem direct contact met ons op.