Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Exclusief brunchen in Emmen bij Restaurant De Kamer

Restaurant De Kamer biedt een culinaire brunch voor elke gelegenheid. Dit luxe monument in het stadscentrum geeft u keuze uit uitstekende soepen, gevolgd door een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Dit wordt geserveerd met een eiergerecht en diverse broodsoorten.

 


Vanaf 2 personen kunt u heerlijk genieten van onze brunch

Kop soep naar keuze met opvolgend een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Begeleid met een eiergerecht en diverse broodsoorten p.p. 16,00


 

Een smakelijke brunch in een prachtig monument

Wat is de gelegenheid? Heeft u iets te vieren, of bent u simpelweg op zoek naar een verrukkelijke brunch in Emmen? Wilt u uw dagje uit onderbreken met een exclusieve, voedzame tussenstop, of komt u hier voor een zakengesprek?

Restaurant Galerie De Kamer in Emmen is een exclusieve, kunstzinnige locatie, waar u een heerlijke brunch kunt verwachten, geschikt voor elk gezelschap. Zowel voor vis- en vleesliefhebbers als voor vegetariërs zijn er vele versnaperingen. U bent verzekerd van een unieke ervaring voor slechts € 16,00.

Sluit uw brunch af met een kopje van onze uitstekende koffie. Hiervoor komen mensen van ver naar ons restaurant.

Een monumentale boerderij in Emmen

Exclusief eten hoort geserveerd te worden in een uitzonderlijke locatie. Kiest u voor een brunch in Emmen bij Restaurant Galerie De Kamer, dan tafelt u in een gebouw met geschiedenis; een Saksische boerderij uit 1864. Met de antieke meubels om u heen, waant u zich even in vroeger tijden. Bovendien kunt u hier regelmatig genieten van een nieuwe kunstcollectie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de brunch? Bekijk dan de veelgestelde vragen over brunch of neem direct contact met ons op.