4

Brunchen in Emmen bij Restaurant De Kamer

Restaurant De Kamer biedt een culinaire brunch voor elke gelegenheid. Dit luxe monument in het stadscentrum geeft u keuze uit uitstekende soepen, gevolgd door een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Dit wordt geserveerd met een eiergerecht en diverse broodsoorten.

Vanaf 2 personen kunt u heerlijk genieten van onze brunch.

Kop soep naar keuze met opvolgend een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Begeleid met een eiergerecht en diverse broodsoorten p.p.

23,50

Reserveren

Scroll
Brunch

Een smakelijke brunch in een prachtig monument. Wat is de gelegenheid? Heeft u iets te vieren, of bent u simpelweg op zoek naar een verrukkelijke brunch in Emmen? Wilt u uw dagje uit onderbreken met een exclusieve, voedzame tussenstop, of komt u hier voor een zakengesprek?

Een brunch geschikt voor elk gezelschap

Restaurant Galerie De Kamer in Emmen is een exclusieve, kunstzinnige locatie, waar u een heerlijke brunch kunt verwachten, geschikt voor elk gezelschap. Zowel voor vis- en vleesliefhebbers als voor vegetariƫrs zijn er vele versnaperingen. U bent verzekerd van een unieke ervaring voor slechts 23,50.

Sluit uw brunch af met een kopje van onze uitstekende koffie. Hiervoor komen mensen van ver naar ons restaurant.

Een monumentale boerderij in Emmen

Exclusief eten hoort geserveerd te worden in een uitzonderlijke locatie. Kiest u voor een brunch in Emmen bij Restaurant Galerie De Kamer, dan tafelt u in een gebouw met geschiedenis; een Saksische boerderij uit 1864. Met de antieke meubels om u heen, waant u zich even in vroeger tijden. Bovendien kunt u hier regelmatig genieten van een nieuwe kunstcollectie.
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de brunch? Bekijk dan de veelgestelde vragen over brunch of neem direct contact met ons op.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen over Brunch

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor brunch. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een brunch bij ons bestellen tussen 12:00 en 16:00. Op reservering.

Ja u moet reserveren voor de brunch.

Het is mogelijk om met een groep te brunchen bij ons, reserveren voor een groot gezelschap is wel gewenst.

Het is mogelijk om de brunch vegetarisch te bestellen.

De brunch kan niet inclusief drankjes besproken worden.

De brunch is allergenenvrij te bestellen.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.