4

De KamerKaart

De KamerKaart is een kortingspas speciaal voor gasten van Restaurant De Kamer in Emmen. Met deze kaart kunt u profiteren van mooie kortingen die alleen gelden voor De KamerKaart houders, namelijk 10% korting op al onze producten.

Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat er voldoende saldo (geld) op de De KamerKaart staat. Dit kunt u bij ons aan de kassa doen of online. Online is mogelijk mits u zich hebt geregistreerd via uw account, onder “uw klantenkaart”. Daar staat achter uw kaartnummer een rijtje met opties, waaronder een geld icoontje (). Online kunt u ook in de gaten houden hoeveel saldo er nog op De KamerKaart staat.

U kunt aan hetzelfde account ook een tweede pas koppelen voor een familielid, die kan van hetzelfde saldo gebruik maken, dus één saldo voor twee passen.

Wilt u gebruik maken van De KamerKaart, vraag dan één van de medewerkers. Deze kan u verder helpen met een kaart en het saldo (opwaarderen) om te kunnen profiteren van de 10% korting.

Voor verdere vragen over de KamerKaart/klantenkaart kunt u terecht op de veelgestelde vragen pagina. Klik op de knop registreren om De KamerKaart te registreren (als u één in uw bezit hebt).