4

Diner

Bij restaurant de Kamer bent u van harte welkom om  a la carte te komen eten. Onze koks bereiden elke dag culinaire gerechten met heerlijke dagverse producten. Ontdek hier onze Dinerkaart.

Dinerkaart   Reserveren

Scroll
Diner

We vinden het belangrijk dat onze gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook op een ambachtelijk en biologische manier zijn bereid

Alleen een hoofdgerecht of lekker uitgebreid?

Zin in een uitgebreid diner of liever alleen een hoofdgerecht? Op onze dinerkaart vindt u voor ieder wat wils. Geniet van uiteenlopende voor- hoofd- en nagerechten, binnen of buiten- in een sfeervolle ambiance in het hart van Emmen.

Bekijk de dinerkaart

Extra informatie over diner vind je op onze veelgestelde vragen pagina.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Algemeen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.