4

Els Zwols

Mijn naam is Els Zwols

Ik ben naast mijn baan als mode stylist, beeldend kunstenaar. Als klein meisje was ik altijd al dol op tekenen, het was mijn favoriete bezigheid.

Het maken van beeldende kunst heeft mij nooit meer losgelaten, want ik vind het nog steeds geweldig om te doen! Ik ben autodidact, maar heb ook diverse cursussen gevolgd en gegeven.

In het verleden schilderde ik vooral dieren, maar de laatste tijd hou ik me steeds meer bezig met het maken van portretten. Het liefste zet ik beroemdheden op het doek, van J.F. Kennedy tot Brigitte Bardot, van Prince tot prinses Beatrix.

Nog steeds ontwikkel ik mijzelf en schilder soms abstract ew intuïtief. Zo ook een bijzondere uitspatting met gevonden blikjes op straat.

Mijn kunstwerken kun je omschrijven als sfeervol, kleurrijk, levendig en met een losse toets. Ik gebruik diverse technieken en schilder met zowel acryl als met olieverf. Ik heb ook een kunstpagina gemaakt op facebook zodat mijn schilderijen online
bekeken kunnen worden. Ik vind het leuk om ze onder de aandacht te brengen, te verkopen en ze te exposeren en om publiek ervan te laten genieten.

Els Zwols
Facebookpagina: WhoEls
e.zwols@hotmail.com