Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Ervaring van onze klanten

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Wij horen daarom ook graag hoe u ons restaurant, personeel en eten heeft ervaren. U kunt hier een beoordeling achterlaten: g.page/restaurantdekamer/review

 

Onze klanten beoordelen ons met een 4.2/5. Wat onze klanten over ons zeggen: 

 

"Uit eten geweest met het hele gezin. In een woord, geweldig. De bediening top. Het eten was geweldig . Menu tip: Joost mag het weten Wij komen hier zeker terug".

 

 

"Prima 3 gangen menu gegeten. Leuke vlotte bediening in een zaak meerdere eetgedeeltes". 

 

 

"Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!"

 

 

"Gezellig en knus terras, overheerlijke ICE cappuccino gehad"

 

 

"Prima locatie. Leuke inrichting en gezellig terras. Vriendelijke bediening. Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, aanrader"

 

 

"Tijdens onze vakantie in Nederland in 2019 hebben we hier geluncht. Vlotte bediening en lekker eten. Het broodje aap voor de kinderen is wel een tof middagmaal".

 

 

"Ondanks de enorme drukte toch snelle en gezellige bediening en lekker eten voor een bescheiden prijsje... aanrader!"

 

 

"Alles klopt hier. 3 gangen voor 19.90 pp. Dat kan toch niet kloppen?.Daar wel. Heerlijke gerechten. Die kok kan echt koken. Zelfs de servetten waren goed. Parassols met goede heaters en aardige bediening. En oh ja ook het verrassing dessert en de koffie waren top. Een totale verrassing!"