Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Fokke Wester

Mijn naam is Fokke Wester ( 1951) en ik woon in Emmen. Mijn interesses liggen breed en dat manifesteert zich dan ook in mijn schilderijen. Van portretten tot landschappen, van dieren tot reisimpressies. Veel van hetgeen mij boeit vind ik de moeite waard om te schilderen. Mijn schilderijen zijn kleurrijk en voornamelijk geschilderd met acrylverf. De laatste tijd echter oriënteer ik mij meer en meer op het schilderen met olieverf, hetgeen voor mij nieuwe perspectieven biedt en mij derhalve als schilder verrijken.

Behalve het verkopen van schilderijen en werken in opdracht heb ik meerdere malen schilderijen voor goede doelen ter beschikking gesteld.

 

www.fokkewester.nl

info@fokkewester.nl

Hiernaast ben ik ook actief bezig met het organiseren van Montmartre bijeenkomsten, open galerijdagen en ben ik voorzitter en projectleider van de Stichting “De Nachtwacht van Emmen”. Deze stichting probeert voldoende middelen bijeen te brengen om te realiseren, dat in het voormalige Giraffehuis van de oude dierentuin, nu het Rensenpark, een getrouwe kopie op ware grootte van De Nachtwacht van Rembrandt wordt geschilderd door een 20 -30 amateurschilders.

Verder werk ik als vrijwilliger in de Wildlands (Adventure Zoo Emmen) als gastheer en geef ik lezingen over de Wildlands en verzorg ik workshops over enkele dieren van de Wildlands voor visueel gehandicapten.

  • D004