Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Galerie - Meinto Post

Expositie Meinto Post

Meinto Post exposeert met digitale ontwerpen en rvs metalen objecten aan de wand.

 

De digitale ontwerpen zijn afkomstig van designschetsen deze worden bewerkt door diverse programma’s om te voldoen aan de eisen die ik eraan stel.

 

De roestvrijstalen sculpturen zijn ontworpen en zo gerangschikt dat deze aan de muur kunnen worden geplaatst. Ik probeer een bepaalde beweging in het metaal te brengen zodat het overeenkomt met het onderwerp.

 

Ik ben geboren in Scheemda, opgegroeid op de boerderij tussen de korenvelden, trekpaarden en de ganzen. Daarna vertrokken naar het westen en na een aantal jaren weer teruggekeert richting het noorden. En momenteel woonachtig in Emmercompascuum, een buitendorp in de gemeente Emmen.

 

Doormiddel van ontmoetingen en mij te verdiepen in menselijke relaties kan ik beelden creëren en mij zelf uit te drukken in een samenspel van bewuste en onbewuste visuele elementen. Ik ben altijd onder de indruk geweest van moderne vormgeving en heb grote interesse in het ontwerpen van nieuwe vormen met verschillende materialen en nieuwe ideeën. Ik ben geïnspireerd door abstracte vormen en weet deze te vertalen naar mijn eigen inzicht en gevoel van uiting.

 

Ik heb diverse exposities gehad in Emmen en daarbuiten. Ik vind Restaurant De Kamer in Emmen  een perfecte locatie om deze aan de lijst toe te voegen.

 

Bezig zijn met kunst is voor mij als een ontdekkingsreis in het leven.

 

 

Creatieve groet,  

Meinto Post          website www.postartdesign.com

  • Kunst in emmen