Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Harrie Visser

Bij Restaurant Galerie De Kamer in Emmen exposeert momenteel Harrie Visser kunstenaar/ portrettist.

 

Even voorstellen:

 

Harrie Visser kunstenaar portrettist heeft de opleiding gedaan aan de Academie Minerva Academie voor beeldende kunsten in Groningen. Heeft gewerkt als leraar in creatieve vakken in Hoogeveen en Emmen aan een middelbare school.

 

GEEF EENS EEN PORTRET CADEAU!

 

Harrie Visser maakt in opdracht portretten, schilderijen in een bepaalde stijl zoals figuratief, realistisch, expressionisme, impressionisme etc. Als portretschilder maakt hij portrettekeningen van kinderportretten, familieportretten, dierenportretten karikaturen andere vormen van kunst en daarnaast kunt u een workshop of een curcus volgen.

Ook is het mogelijk een online curcus te doen. Hij werkt meestal met (digitale) foto's of een aantal studies. De foto's moeten vooral duidelijk en scherp zijn. de opdrachten zijn in verschillende techniek uit te voeren o.a. conte, pastel, aquarel, acryl en olieverf.

 

 

 

Er zijn in de zomermaanden buitencurcussen tekenen en schilderen in het Drentse landschap.

 

Momenteel is Harrie Visser druk doende met de nachtwacht van Emmen als creatief leider en bedenker van dit project in het savannegebouw in het Rensenpark te Emmen dat ongeveer 2 jaar gaat duren. Hij is lid van Drents portret, ze hebben gewerkt aan projecten zoals Drentse schrievers, nu je boeren, komaf aarden in Drenthe en afscheid van Dik Mulder herdenkingskamp Westerbork.

 

Harrie Visser Diamantdreef 20 7828 AW Emmen.

Tel: 06-24342591 of 0591-676765

www.havis.nl harrievisser45@gmail.com

 

 

  • Harrie Visser bij Restaurant De Kamer in Emmen
  • Harrie Visser bij Restaurant De Kamer in Emmen