Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Bijzondere high tea in Emmen in een Saksische boerderij

High tea is een prettige manier om tijdens een goed gesprek te genieten van vele culinaire hoogstandjes. Wij presenteren u 3 kopjes thee, met keuze uit 15 fijne soorten, die u in alle rust opdrinkt onder het genot van zoete en hartige lekkernijen. Kiest u in plaats van thee voor een kopje koffie? Dat serveren wij ook. Mensen komen van ver om van de koffie, espresso of cappuccino uit onze machines te genieten.

Snoepen van high tea terwijl u geniet van de fraaie locatie

Restaurant Galerie De Kamer biedt een stijlvolle plek waar u in goed gezelschap uw zintuigen laat prikkelen. De uitstraling van onze Saksische boerderij uit 1864 met open haard is slechts het begin van een fijne belevenis om nog lang van na te genieten.

Maar waar het bij deze high tea in Emmen vooral om draait, is de opeenvolging van buitengewone geuren en smaken van de diverse kleine versnaperingen, waaronder:

  •         scones met clotted cream en jam
  •         minisandwiches, belegd met vis en vlees
  •         diverse luxe bonbons
  •         luxe koekjes
  •         mini-muffins
  •         minigebakjes

 

Dit high tea-arrangement omvat 3 thee kannetjes in diverse smaken naar keuze. Voor de koffieliefhebber serveren wij uiteraard ook voortreffelijke koffie, espresso of cappuccino. Wilt u extra thee dan kost dat 1.50 per kannetje extra.

 


 

 

De galerie

Met enige regelmaat presenteren wij nieuwe schilderijen van wisselende regionale kunstenaars. Zo komt u in contact met nieuwe vormen van expressie.

 

 

Meer informatie

 

 

 


 

 

Deze exclusieve Emmense high tea reserveren

De Kamer high tea is vanaf 2 personen beschikbaar. Deze kost € 18,95 per persoon. Houd er rekening mee dat de bereiding van een high tea 15 minuten duurt. Reserveert u? Dan zetten wij de high tea voor u klaar.

 

 

Reserveer online

 

  • High tea bij Restaurant de Kamer in Emmen