4

High Tea Drenthe

Drenthe staat bekend om haar prachtige fietsroutes langs de hunebedden, culturele bezienswaardigheden en Wildlands Advertures Zoo Emmen. In Restaurant De Kamer geniet u in het hart van al dit moois van een culinaire versnapering. U vindt ons in een monumentale Saksische boerderij, die al sinds 1864 in het hartje van Emmen staat. Schuif aan voor een hoogstaande high tea in Drenthe en geniet, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even na.

De Kamer High Tea is vanaf 2 personen beschikbaar.

Genieten van een high tea kan bij ons al vanaf:

27,95 p.p.

Reserveren

Scroll
High Tea

Brunchen, lunches of dineren bij De Kamer

Wij serveren een luxe 3 gangen arrangement met verse thee of koffie en verschillende zoete en hartige versnaperingen. Alle ingrediënten voor een delicious tea party. U kiest hierbij uit 15 verschillende theesmaken, diverse luxe koffies en 6 verschillende soorten lekkernijen. U bent ook van harte welkom om samen met familie, vrienden of collega’s aan te schuiven voor een andere eetgelegenheid. Brunchen, lunchen en dineren behoort ook tot de mogelijkheden.

Reserveren

De sweets & treats van onze high tea

Van typisch Britse sandwiches tot echte Belgische pralines, het staat allemaal op ons high tea menu. Er is gegarandeerd voor ieder wat wils. Een smaakbeleving waar u en uw gezelschap nog lang van zullen nagenieten! Ons aanbod bestaat uit:

  • Scones met clotted cream en jam
  • Mini-sandwiches, belegd met verse vis en vlees
  • Een mix van luxe bonbons met verschillende vullingen
  • Luxe zoete koekjes
  • Mini-muffins met stukjes chocolade
  • Verschillende mini-gebakjes

Binnen het menu krijgt u standaard 3 kopjes thee of koffie. Bijbestellen kan natuurlijk altijd. Hiervoor betaalt u 2.00 euro per extra kannetje. Geeft u de voorkeur aan bepaalde versnaperingen? Dan kunnen wij in overleg een ideale mix voor u samenstellen op de etagère.

Reviews

Ontzettend lekkere high tea gehad, met veel lekkere hapjes hartig en zoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolande Duiker

Veelgestelde vragen over High Tea

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor high tea. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

Een high tea kan besproken worden vanaf 12:00 tot 16:00.

Bij ons bestaat de high tea uit scones, sandwiches, hartige ovenhapjes en zoete lekkernijen. Ook zijn er 3 rondes met drinken inbegrepen waarbij u thee, een koffievariatie of frisdrank kunt bestellen.

Het is niet verplicht om een high tea te reserveren maar wordt wel aangeraden. De bereiding van een high tea die op locatie wordt besteld kan ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Onze high tea is helaas niet allergenen vrij te bereiden.

Wij serveren 3 rondes met drinken waaronder thee. Wanneer u thee besteld krijgt u per persoon
een klein potje heet water waar u meerdere koppen thee uit kan halen.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Of zocht u naar?

high tea in Emmen
high tea in Schoonebeek
high tea in Klazienaveen