4

High Tea Klazienaveen

Klazienaveen is een dorp in de gemeente Emmen, dat bekend staat om haar prachtige natuurschoon. En hoe kunt u hier nou beter van genieten, dan onder het genot van een culinair hapje en een drankje! In Restaurant De Kamer in Emmen schuift u na een dagje Klazienaveen aan voor een high tea, of zoals de Britten zeggen: ‘a delicious tea party’. Wij serveren 3 gangen die bestaan uit een kopje thee of koffie en zoete en hartige lekkernijen zoals sandwiches, luxe bonbons en luxe koekjes.

De Kamer High Tea is vanaf 2 personen beschikbaar.

Genieten van een high tea kan bij ons al vanaf:

27,95 p.p.

Reserveren

Scroll
High Tea

Een high tea reserveren

Samen met familie, vrienden of collega’s aanschuiven voor zoet genot? U kiest bij ons uit maar liefst 15 heerlijke theesoorten en verschillende luxe koffies. En in onze monumentale Saksische boerderij uit 1864 gaat de belevenis gewoon door!

Reserveren

Onze culinaire tea party

Op het high tea menu van Restaurant De Kamer staan, naast thee en koffie, ook de nodige versnaperingen. Onze chefs hebben een gevarieerd aanbod voor u samengesteld en er een echte smaakbeleving van gemaakt, waar u nog lang van zult nagenieten.

  • Scones met clotted cream en jam
  • Mini-sandwiches, belegd met verse vis en vlees
  • Een mix van luxe bonbons met verschillende vullingen
  • Luxe zoete koekjes
  • Mini-muffins met chocolade
  • Diverse mini-gebakjes

Wilt u thee of koffie bijbestellen? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Een extra kannetje kost 2.00 euro. Geeft u de voorkeur aan ‘één of meerdere lekkernijen op onze high tea kaart? Dan kunnen wij in overleg een arrangement voor u samenstellen met alleen uw favorieten erop. Reserveer direct om zeker te zijn van een tafel of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Ontzettend lekkere high tea gehad, met veel lekkere hapjes hartig en zoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolande Duiker