4

High Tea Schoonebeek

Schoonebeek is een van de weinige plaatsen in Nederland waar nog hoogveen te vinden is en ook de bekende jaknikkers en natuurgebied de NAM-vijver zijn echte bezienswaardigheden. Een dagje cultuur snuiven in het Drentse dorp verdient natuurlijk ook een hoogwaardige versnapering. In De Kamer schuift u aan voor een high tea in de omgeving van Schoonebeek. U vindt ons restaurant op slechts een kwartiertje rijden en eenmaal aangeschoven, zorgen wij voor een luxe 3 gangen arrangement met verse thee of koffie en luxe hapjes.

De Kamer High Tea is vanaf 2 personen beschikbaar.

Genieten van een high tea kan bij ons al vanaf:

27,95 p.p.

Reserveren

Scroll
High Tea

Brunchen, lunches of dineren bij De Kamer

Naast dat wij u graag uitnodigen voor een high tea in onze monumentale Saksische boerderij in het hartje van Emmen, is het ook mogelijk om aan te schuiven voor een andere gelegenheid: voor een brunch, lunch of diner. Onze medewerkers zorgen ervoor dat alles met liefde wordt bereid en bezorgd.

Reserveren

De smaakmakers van onze high tea

Een high tea is typisch Engels en dat ziet u terug op ons menu. U kiest uit maar liefst 15 verschillende smaken thee, diverse luxe koffies en een mix van zoete en hartige versnaperingen, die worden geserveerd op een etagère. Zo serveren wij bijvoorbeeld scones met clotted cream en Britse mini-sandwiches, maar er is ook ruimte voor echte Belgische bonbons en luxe extra’s om uw vingers bij af te likken. We hebben een gevarieerd aanbod samengesteld, die uw smaakpapillen prikkelen.

  • Scones met clotted cream en jam
  • Mini-sandwiches, belegd met verse vis en vlees
  • Een mix van luxe bonbons met verschillende vullingen
  • Luxe zoete koekjes
  • Mini-muffins met stukjes chocolade
  • Verschillende mini-gebakjes

Onze high tea bestaat uit 3 kopjes thee of koffie en een goed gevulde etagère. Bijbestellen is uiteraard ook mogelijk. Een extra kannetje kost 2.00 euro. En wilt u zelf een ideale mix met hapjes samenstellen? Wij maken in overleg een arrangement met uw favorieten.

Reviews

Ontzettend lekkere high tea gehad, met veel lekkere hapjes hartig en zoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolande Duiker

Veelgestelde vragen over High Tea

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor high tea. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

Een high tea kan besproken worden vanaf 12:00 tot 16:00.

Bij ons bestaat de high tea uit scones, sandwiches, hartige ovenhapjes en zoete lekkernijen. Ook zijn er 3 rondes met drinken inbegrepen waarbij u thee, een koffievariatie of frisdrank kunt bestellen.

Het is niet verplicht om een high tea te reserveren maar wordt wel aangeraden. De bereiding van een high tea die op locatie wordt besteld kan ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Onze high tea is helaas niet allergenen vrij te bereiden.

Wij serveren 3 rondes met drinken waaronder thee. Wanneer u thee besteld krijgt u per persoon
een klein potje heet water waar u meerdere koppen thee uit kan halen.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Of zocht u naar?

high tea in Emmen
high tea in Drenthe
high tea in Klazienaveen