4

Lekker lunchen in het hart van Emmen

Bij restaurant de Kamer bent u van harte welkom voor een heerlijke lunch. Op onze menukaart vindt u diverse soepen, belegde broodjes en meer! Ontdek hier onze lunchkaart.

Lunchkaart   Reserveren

Scroll
Lunch

We vinden het belangrijk dat onze gerechten niet alleen heerlijk smaken, maar ook op een ambachtelijk en biologische manier zijn bereid

Ambachtelijk & biologisch

Wij gebruiken **beter leven scharrelvlees van het Gelders Rund en is ons oerbrood en zuivel van biologische oorsprong.

Even tussendoor of lekker uitgebreid.

Zin in een uitgebreide lunch of juist een snelle hap? Op onze lunchkaart vindt u voor ieder wat wils. Geniet van uiteenlopende lunchgerechten -binnen of buiten- in een sfeervolle ambiance in het hart van Emmen.

Bekijk de lunchkaart

Extra informatie over de lunch vind je op onze veelgestelde vragen pagina.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen over Lunch

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor lunch. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

Onze keuken is geopend voor de lunch vanaf 12:00 en eindigt ± 16.30 uur.

Er staan verscheidene warme gerechten op onze lunchkaart. Daarnaast hebben wij ook een dagelijks wisselende plâte waar u de collega’s in de bediening naar kan vragen.

Het is niet nodig om te reserveren voor de lunch maar wordt wel aangeraden.

Het is mogelijk om met een groep te lunchen. Reserveren wordt hierbij wel aangeraden.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.