2

Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [Duurzaam]
Zalmfilet op een tagliatelle van groene asperges en een saus van voudanvan Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Kabeljauw op gestoofde venkel en dille met een saus van grove mosterd Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
24,50

Vlees

Baas boven baas
Tournedos met geglaceerde najaarsgroenten, krokante spek met een saus van V.O.C specerijen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhone
29,00
Hij is zo mak als een lammetje
Lamsrack op ratatouille en gerookte wortel met tijmsaus Wijnsuggestie: Nederburg Shiraz
26,50
Wij zullen dat varkentje wel wassen
Speenvarkenfilet met zacht gegaarde buikspek op Kimchi en een oosterse saus Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
25,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met bospaddenstoelen, Parmezaan, ei en truffel Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
23,50
Onder één hoedje spelen
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
22,50

Verrassing

Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
Portobello gevuld met ratatouille, mozzarella en kruidenolie Wijnsuggestie: L’Impossible Merlot
25,25
3-gangen

19,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Uiensoep met briochetoast, kaas en tijm

Salade met ossenworst, kappertjes, zilveruitjes en krokante wrap

Salade met tonijn, krieltjes, haricot verts, rode ui, ei en cherrytomaat

Wrap gevuld met gegrilde paprika, roomkaas, rucola en pijnboompitten

Hoofdgerecht

Roodbaarsfilet met vadouvansaus
Victoriabaars met een saus van grove mosterd

Hertenstoof met bospaddenstoelen en pastinaak

Kalkoenfilet gevuld met roomkaas, tomaat en een tijmsaus

Pompoentaart met geitenkaas, tijm en kruidenolie

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Ja, wij hebben afhaal– en bezorgmogelijkheden.