4

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

Voor- en/of tussengerechten Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven, salade en stoofperen.

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 29,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
Hoofdgerecht

Vegetarisch

Sticky teriyaki gelakte bloemkool
Met knoflook gemberrijst, gewokte Aziatische groentes en wasabi kroepoek Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Tomatenrisotto
Met basilicum, kruidencrumble, groene asperges en burrata Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
24,75

Vis

Meerval filet
Geserveerd met gremolata, paksoi, venkel, zeegroenten en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
29,50
Gebakken roodbaars
Met doperwtencrème, gekonfijte tomaten, gegrilde courgette en citroen beurre blanc Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
29,75

Vlees

Beef shortribs
Met doperwtencrème, krokante uienringen, groene asperges en honing-mosterd tijmsaus Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
26,50
Gegrilde ribeye van het kalf
Van het Meierijsche roem, met krokante witte asperges, geglaceerde groenten en jus de veau met zwarte knoflook Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
33,50
Maishoen
Met maiscrème, ingelegde mosterdzaden, geglaceerde groenten en honing-mosterd tijmjus Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
25,75
3-gangen

29,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Italiaanse tomatensoep met crème fraiche en bosui

Coburgerham met meloen, roodlof en limoenmayonaise

Avocado toast met salsa, mozzarella en waterkers

Gerookte makreel met soja-mayonaise, sesamcracker en veldsla

Hoofdgerecht

Kophaas met zwarte knoflooksaus

Varkensprocureur met honing-mosterd tijmsaus

Vegetarische pie gevuld met spinazie, feta geserveerd met kerriesaus

Gebakken schar met citroen beurre blanc

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.