4

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

Voor- en/of tussengerechten Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven, salade en stoofperen.

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 28,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
Hoofdgerecht

Vegetarisch

Paddenstoelen bourguignon
Stoofpot van paddenstoelen met king boleten, oesterzwammen, champignons, wortel, uien, rode wijn afgetopt met aardappelpuree. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon,
24,75
Bloemkool steak
Gebakken in tempura beslag, met wortelcrème, dragonmayonaise en seizoengroenten. Wijnsuggestie: L’impossible Chardonnay
23,75

Vis

Snoekbaars
Op de huid gebakken, met zeekraal, bloemkool gebakken in beurre noisette, lavas-olie en vadouvansaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
26,50
Zalmfilet
Met een korstje van panko en groene kruiden, geglaceerde groenten en vadouvansaus. Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
27,50

Vlees

Duo van wildzwijn
Rack en filet, met stamppotje van wortel, ui, spek en mosterd, chips van pastinaak en kruidnagel jus. Wijnsuggestie: Tempranillo, Campo Bio
29,50
Hertenbiefstuk
Met rode kool en appel, spruiten, noten-crumble en kruidnageljus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Tournedos
Met geglaceerde groenten, krokante uienringen en portsaus. Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
29,75
3-gangen

28,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Romige preisoep met lavas-olie en ham [ook vegetarisch verkrijgbaar]

Huzarensalade met aardappel, wortel, augurk, ham, genapeert met mayonaise en geserveerd met brioche toast

Libanees platbrood met harissa, peer, rucola en gegrilde paprika [veganistisch]

Salade niçoise; tonijn, gekookt ei, tomaat, haricot verts en rode ui

Hoofdgerecht

Kiprollade met portsaus

Spareribs gemarineerd in een zoet, pittige saus

Gevulde, gegrilde courgette met paprika antibiose, geitenkaas en honing

Twee sliptongen gebakken in roomboter met remoulade saus

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.