4

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

Voor- en/of tussengerechten Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven, salade en stoofperen.

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 27,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
Hoofdgerecht

Vegetarisch

Ravioli
met verschillende paddenstoelen, roomsaus, kruidenolie, blauwe kaas en gebrande hazelnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75
Gevulde portobello
met paprika antiboise, geitenkaas, honing en walnoten. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
21,75

Vis

Zeewolf
op tagliatelle met witte wijnsaus, venkel, rivierkreeftjes en kruidenolie. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Gebakken kabeljauw
met gerookte aardappelmousseline, groenten van het seizoen en witte wijnsaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
28,00

Vlees

Gebakken eendenborst
met rode kool en appel, zoete aardappelkrokantjes, cranberrycompôte en Madeira saus. Wijnsuggestie: Nero d’avola, Shiraz
28,50
Gestoofde hertensukade
met structuren van pompoen, paddenstoelen, pastinaak en een saus van bockbier. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
26,50
Steak van het picanha stuk
[rundersteak bedekt met een mooie vetlaag] met gekarameliseerde appels, groenten van het seizoen en Madeira saus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,75
3-gangen

27,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Pompoensoep met kruidenolie en crème fraîche

Ossenworst met Amsterdamse uiencompote, krokante wrap, veldsla en pepermayonaise

Rode bietensalade met feta, appel, croutons en honing-mosterddressing

Gerookte haringsalade met dille, Amsterdamse uiencompôte en roggebrood

Hoofdgerecht

Indiase curry met botervis, aardappel, rode peper, uien en pompoen (ook veganistisch verkrijgbaar)

Spareribs gemarineerd in een zoet pittige saus geserveerd met koolsla en bbq saus

Zachtgegaarde varkensprocureur met rode kool en appel en saus van bockbier

Gerookte bietenburger met suikersla, cheddar, tomaat, rode ui en ketchup

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Ja, wij hebben afhaal– en bezorgmogelijkheden.