4

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

Voor- en/of tussengerechten Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels uit de oven, salade en stoofperen.

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 29,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
Hoofdgerecht

Vegetarisch

Indiase vegan gele curry (pittig)
Met venkel, sugarsnaps, cashewnoten, kikkererwten en zoete aardappel geserveerd met naanbrood Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernbet Sauvignon
26,75
Lasagne verde
Groene lasagne gevuld met courgette, spinazie, pesto, room, basilicum en mozzarella Wijnsuggestie: L ‘impossible Sauvignon Blanc
22,75

Vis

Hele dorade op Mediterrane wijze
Uit de oven, gevuld met diverse groene kruiden, citroen en gemarineerde tomaten Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
28,50
Gebakken schelvis
Met gebakken gamba’s, crème van zoete aardappel en een schuimige bearnaisesaus Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco, Verdejo [biologisch]
27,75

Vlees

Gegrilde tournedos
Met geglaceerde groenten en kruidenboter Wijnsuggestie: Mr. Wisdom Cabernet Sauvignon
33,50
Gegrilde ribey
Van het Lakenvelderrund, met geglaceerde groenten en een saus van gerookte uien Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
Sticky pork belly
Gelakt met een zoetzure saus geserveerd met gefrituurde noedelnestjes gevuld met kimchi, groenten en gewokte shiitakepaddenstoelen Wijnsuggestie: Viognier, Domaine Les Salices
26,75
3-gangen

29,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Huzarensalade met ei, aardappel, wortel, rundvlees en doperwten

Carpaccio van gele biet met walnoten, salade en notenmayonaise

Gazpacho; koude Spaanse tomatensoep met komkommer, paprika, Spaanse pepers

Gefrituurde calamaris geserveerd met paprika aioli

Hoofdgerecht

Varkensschnitzel met een boerengarnituur van gebakken spek, ui en paprika

Kipsaté van de dij met satésaus, atjar en kroepoek

Courgette gevuld met een antibiose van paprika en blauwschimmelkaas

Tongschar rolletjes uit de oven geserveerd met een schuimige bearnaise saus

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.