4

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

[kiest u voor een 3-gangendiner: €3, 4-gangendiner: €4 korting] Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Met bijpassend biologische friet, salade en rabarbercompote. [kiest u voor een 3-gangen diner: €3, 4-gangen diner: €4 korting]

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

[kiest u voor een 3-gangendiner: €3, 4-gangendiner: €4 korting] Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 26,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Krokant gebakken zeebaars met witte wijn saus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
28,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Gebakken kabeljauw op een salade van gemarineerde venkel met kerriesaus en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
29,50

Vlees

Over koetjes en kalfjes praten
Gegrilde ribeye van het kalf geserveerd met een Parijse boter, beukenzwammen, pompoen crème en groenten van het seizoen ‘supplement saus’: 2,50 Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
29,50
De Japanse rok aan hebben
Buikspek gelakt met een five spice saus, pompoencrème met ras al hanout, airbags en groenten van het seizoen Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
Als God in Frankrijk
Gestoofde hertensucade met sponscake van pistache, pastinaakchips, groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
28,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Romige risotto met bospaddenstoelen, bosui en pecorino kaas Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
26,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis, vega of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
3-gangen

26,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Franse uiensoep met oude kaascrouton

Salade van parelgort met rode ui, bieten, walnoten en kerriemayonaise

Vitello tonato met tonijncrème, kappertjes, koekje van oude kaas, olijven en pesto

Makreel met mierikswortelcrème en zoetzure komkommer

Hoofdgerecht

Vis stoofpotje met witvis, gerookte zalm, kokkels en Pernod

Kiprollade met groenten van het seizoen en een saus van kruidnagel en jeneverbes

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie geserveerd in een beurre noisette met salie

Quiche gevuld met ham, witlof en kaas

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Ja, wij hebben afhaal– en bezorgmogelijkheden.