3

Hoofdgerecht

Wij serveren biologische salade bij alle lunchgerechten. Al onze gerechten worden met de grootste zorg samengesteld en waar mogelijk bereiden wij deze met biologische en fairtrade producten.

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

[kiest u voor een 3-gangendiner: €3, 4-gangendiner: €4 korting] Alle voorgerechten worden bereid met biologische sla

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Met bijpassend biologische friet, salade en rabarbercompote. [kiest u voor een 3-gangen diner: €3, 4-gangen diner: €4 korting]

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Juniorendiner [tot 12 jaar, legitimatie verplicht]

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

[kiest u voor een 3-gangendiner: €3, 4-gangendiner: €4 korting] Dessertwijn: Torres Floralis Moscatel Oro, Spanje 4,50

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

3 gangen keuzemenu 24,50 ( niet in combinatie met andere acties, kortingen of voordeelmenu’s )

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
Hoofdgerecht

Vis

Boter bij de vis [duurzaam]
Gebakken rode mul met gestoofde paksoi, groenten van het seizoen en een saus van dille en honingmosterd. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
27,50
Het water loopt me in de mond [Duurzaam]
Zalm ‘en papillotte’ (gestoomd in een pakketje), met witte wijn en diverse groenten en kruiden. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
27,50

Vlees

Het is daar een eendenhemeltje
Krokant gebakken eendenborst, geserveerd met bietenpuree, gevogelte crumble, sinaasappelsaus en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
28,50
De Japanse rok aan hebben
Steak van de rundersukade met gestoofde paksoi, geboterde babymais, kroepoek van wasabi en een ketjap, sesamsaus. Wijnsuggestie: Côtes Du Rhône
27,50
Als God in Frankrijk
Gegrilde ribeye van het kalf, gekarameliseerde appels, saus van Madeira en groenten van het seizoen. Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto / Tempranillo / Syrah
27,50

Vegetarisch

Eendracht maak macht
Tagliatelle met burrata, gegrilde paprika, bosui en pomodorisaus. Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
25,50
Onder één hoedje spelen
Vegan gele curry met kokos, cashewnoten, wortel, ananas en haricot verts geserveerd met naanbrood. Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
25,50

Verrassing

Joost mag het weten
Vis of vlees? Vertrouw op de chef! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
27,00
3-gangen

24,50

met de keuze uit o.a.

 Voorgerecht

Pittige vegan currysoep met kokosroom

Salade ‘Niçoise’ met tonijn, haricot verts, olijven, aardappel, cherrytomaat, rode ui en ei

Ossenworst tussen krokante wraps, Amsterdamse uien, piccalilly mayonaise en veldsla

Salade met brie, peer, cashewnoten, zongedroogde tomaat en een notenmayonaise

Hoofdgerecht

Oosterse kipham met een ketjap-sesam en groenten van het seizoen

Victoriabaars, (zoetwatervis) met een saus van dille en honingmosterd, groenten van het seizoen

Belgische runderstoof met bruinbier, wortel, ui, knolselderij en tijm

Quiche gevuld met spinazie, bietjes en geitenkaas geserveerd met een salsa verde en groenten van het seizoen

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Ja, wij hebben afhaal– en bezorgmogelijkheden.