2

Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
Voorgerecht

Koude culinaria

Het spits afbijten
Rundercarpaccio met pesto, zongedroogde tomaat, Old Amsterdam, rucola en broad beans Wijnsuggestie: Campo Bio Tinto/ Tempranillo/ Syrah
12,50
De kroon spannen
Dun gesneden gerookte heilbot met avocadocrème, forelkuit en rode peper Wijnsuggestie: Campo Bio Blanco / Verdejo
11,75
Oranje boven
Pompoenbavarois met nagelhout, brioche toast en kerriemayonaise Wijnsuggestie: Campo Bio Rosado / Garnacha / Monastrell
12,50
Komt voor de bakker!
Diverse soorten biologisch brood met tapenade, pesto en roomkaas
9,50
Komt voor de bakker!
Mandje biologisch brood met boter
5,25
Komt voor de bakker!
Biologisch brood met aioli, olijfolie en himalayazout
6,75

Warme culinaria

In de soep zitten
Geroosterde paprika soep met garnalen en crème fraîche
7,25
Beter hard geblazen dan de mond verbrand
Gamba’s gebakken in knoflook, rode peper en bosui op suikersla Wijnsuggestie: L’Impossible Sauvignon Blanc
12,75
Voor de draad ermee!
Soep van de dag
5,50

Vegetarisch

Een goed begin is het halve werk
Salade met gegrilde groenten, asperges en gorgonzola Wijnsuggestie: L’Impossible Chardonnay
10,75

Verrassing

Men moet eten wat de kok schaft
Vis of vlees? Niet vragen, gewoon doen! Wijnsuggestie: Bijpassend bij uw verrassing
9,75
3-gangen

19,50

met de keuze uit o.a.

Voorgerecht

Uiensoep met briochetoast, kaas en tijm

Salade met ossenworst, kappertjes, zilveruitjes en krokante wrap

Salade met tonijn, krieltjes, haricot verts, rode ui, ei en cherrytomaat

Wrap gevuld met gegrilde paprika, roomkaas, rucola en pijnboompitten

Hoofdgerecht

Roodbaarsfilet met vadouvansaus
Victoriabaars met een saus van grove mosterd

Hertenstoof met bospaddenstoelen en pastinaak

Kalkoenfilet gevuld met roomkaas, tomaat en een tijmsaus

Pompoentaart met geitenkaas, tijm en kruidenolie

Nagerecht

Verrassend dessert

Direct reserveren

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Ja, wij hebben afhaal– en bezorgmogelijkheden.