Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Moederdag

MOEDERDAG 2021 MET RESTAURANT GALERIE DE KAMER

Zondag 9 mei is het weer zo ver, de dag waarbij moeders extra in het zonnetje gezet worden. Restaurant Galerie De Kamer denkt mee met alle mannen die hun hersenen altijd goed moeten kraken over waar ze dit jaar hun moeder blij mee gaan maken. U kan natuurlijk niet weer hetzelfde bloemetje kopen voor uw moeder of weer aankomen met een prachtige tekening van uw zoon of dochter. Dit jaar moet u, uw moeder in het zonnetje zetten. U vraagt zich vast af hoe u dat nu echt doet. Het moet natuurlijk wel iets bijzonders zijn. Daarom helpt Restaurant Galerie De Kamer met twee zeer unieke ideeën. 

 

MOEDERDAG KNUTSELEN

U kan er natuurlijk ook voor kiezen om samen met uw kinderen te gaan knutselen. Knutselen is namelijk een geweldige manier om wat vrije tijd samen met uw kind door te brengen en uw kinderen vinden het ook nog eens geweldig terwijl ze er ook wat van leren. Dat is toch wat u wilt? Het is niet de bedoeling dat u uw zoon of dochter een tekening laat maken en dat u dat geeft. Het is natuurlijk wel leuk, maar dan komt u er wel iets te makkelijk van af. U mag uw moeder ook wel is echt verrassen met iets wat ze nooit zal verwachten.

Moederdag staat eenmaal in het teken om het eren van moeders. U mag er dan ook wel een beetje moeite voor doen. Als u toch graag iets wilt knutselen hebben wij een goed idee. Maak samen met uw broers en zussen of uw kinderen, samen een tafelkleed compleet naar uw eigen stijl. U kan hier verhaaltjes op zetten over hoe blij u met uw moeder bent, maar u kan hem natuurlijk ook mooi versieren met hartjes of wat u maar wilt. U zal vast denken waarom een tafelkleed? Dat leggen wij u zo uit.

 

> Bestel de brunch direct online voor €19,50 per persoon.

 

MOEDERDAG HIGH TEA MET RESTAURANT GALERIE DE KAMER

Ja, u hebt het goed. Het tafelkleed was met een reden. Namelijk de overheerlijke high tea van Restaurant Galerie De Kamer. Het kan natuurlijk voorkomen dat u of iemand anders onbewust knoeit tijdens het genieten van onze high tea op de net nieuwe eettafel. Wist u dat een high tea een prettige manier is om tijdens een goed gesprek te kunnen genieten van de vele culinaire hoogstandjes? Bovendien is het ook een leuke manier om samen met uw moeder en eventueel uw familie een leuke tijd te hebben.
U zal er misschien niet zo snel aan denken, maar hoe gezellig is het om te kunnen genieten van een heerlijke high tea die bestaat uit zoete en hartige lekkernijen, scones met clotted cream en jam, minisandwiches belegd met vis en vlees, diverse luxe bonbons, luxe koekjes, minimuffins, minigebakjes en natuurlijk niet te vergeten thee of koffie. Wij durven daarom ook met zekerheid te zeggen dat uw moeder dit niet zal verwachten, u zal uw moeder dus echt verrassen. Zet uw moeder extra in het zonnetje met onze overheerlijke high tea met de buitengewone geuren en smaken van diverse kleine versnaperingen.