4

Moederdag brunch

Verras uw moeder op Moederdag met een heerlijke brunch

Moederdag is de perfecte gelegenheid om uw moeder in het zonnetje te zetten. Verras haar met een heerlijke brunch bij Restaurant Galerie De Kamer in Emmen. Onze culinaire brunch biedt voor elk wat wils, van hartige soepen tot een heerlijke proeverij van vleeswaren, vis en kaas, begeleid door diverse eiergerechten en broodsoorten.

17,50 p.p.

Reserveren

Scroll
Brunch

Een unieke ervaring voor het hele gezin

Onze brunch is geschikt voor het hele gezin, van jong tot oud. Ons monumentale gebouw uit 1864 is de perfecte locatie voor een onvergetelijke ervaring. Of u nu een moeder bent die haar kinderen en kleinkinderen mee uit eten neemt of een kind dat zijn of haar moeder wil verrassen, wij garanderen een onvergetelijke brunch.

Vier Moederdag in stijl en verwen uw moeder

Onze chefs hebben een aantal heerlijke en unieke gerechten gecreëerd om deze speciale dag te vieren. Bovendien bieden wij ook vegetarische opties voor degenen die daar de voorkeur aan geven. Laat uw moeder genieten van een smakelijke brunch en geef haar de aandacht die ze verdient op deze speciale dag.

Reserveer nu voor een onvergetelijke moederdag brunch

Wacht niet langer en reserveer nu voor een heerlijke moederdag brunch bij Restaurant Galerie De Kamer. Onze brunch is beschikbaar voor groepen vanaf 2 personen en kost slechts €17,50 per persoon. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Vier Moederdag in stijl en verras je moeder met een onvergetelijke brunch bij Restaurant Galerie De Kamer.

Reserveren

Wilt u meer informatie over de brunch? Bekijk dan de veelgestelde vragen over brunch

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen over Brunch

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor brunch. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een brunch bij ons bestellen tussen 12:00 en 16:00. Op reservering.

Ja u moet reserveren voor de brunch.

Het is mogelijk om met een groep te brunchen bij ons, reserveren voor een groot gezelschap is wel gewenst.

Het is mogelijk om de brunch vegetarisch te bestellen.

De brunch kan niet inclusief drankjes besproken worden.

De brunch is allergenenvrij te bestellen.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.