4

Moederdag High Tea

Wat is er nou leuker dan uw moeder verrassen met een heerlijke moederdag high tea? Bij Restaurant De Kamer in Emmen kunt u samen met uw moeder genieten van een culinaire tea party, speciaal voor Moederdag!

De Kamer High Tea is vanaf 2 personen beschikbaar.

Genieten van een high tea kan bij ons al vanaf:

27,95 p.p.

Reserveren

Scroll
High Tea

Een high tea reserveren

Bij Restaurant De Kamer kunt u samenĀ  genieten van een heerlijk zoete verwennerij op Moederdag! U heeft de keuze uit maar liefst 15 heerlijke theesoorten en verschillende luxe koffies om uw smaakpapillen te verwennen. En alsof dat nog niet genoeg is, beleeft u dit alles in onze monumentale Saksische boerderij uit 1864. De perfecte setting voor een onvergetelijke belevenis op deze speciale dag!

Reserveren

Onze culinaire tea party

Bij Restaurant De Kamer kunt u genieten van een high tea menu met meer dan alleen thee en koffie. Onze chefs hebben een divers assortiment van heerlijke versnaperingen samengesteld waardoor uw high tea ervaring een echte smaakbeleving zal zijn. U zult nog lang nagenieten van deze culinaire verwennerijen.

  • Scones met clotted cream en jam
  • Mini-sandwiches, belegd met verse vis en vlees
  • Een mix van luxe bonbons met verschillende vullingen
  • Luxe zoete koekjes
  • Mini-muffins met chocolade
  • Diverse mini-gebakjes

Wij adviseren u om tijdig te reserveren voor Moederdag om zeker te zijn van een tafel op deze speciale dag. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie over onze high tea en de verschillende mogelijkheden voor Moederdag. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke en heerlijke high tea voor uw moeder op haar speciale dag!

Reviews

Ontzettend lekkere high tea gehad, met veel lekkere hapjes hartig en zoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolande Duiker