4
<   Alle vacatures

Bezorger (8 uur per week of meer)

Vacature

Vacature Bezorger Restaurant De Kamer Emmen
Gepubliceerd op dinsdag 26 oktober, 2021

Functieomschrijving

Ben jij van nature een harde werker, niet bang om door weer en wind op de fiets te stappen en niet bang voor vieze handen? Dan ben jij de bezorger die wij zoeken! Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die van aanpakken houdt.

Als bezorger ben je een belangrijk onderdeel van ons team! Je zorgt er voor dat de bestellingen op tijd en natuurlijk zonder geknoei bij de mensen thuis worden afgeleverd. De bestellingen breng je naar de mensen toe op onze supersnelle, elektrische bezorgfiets. Om daarmee op pad te mogen heb je wel rijbewijs AM (bromfiets) nodig, dus dat is een vereiste.

Zijn er even geen bestellingen te bezorgen, dan zit je natuurlijk niet stil. Er is altijd genoeg te doen! Je springt bij in de afwas en zorgt dat de spoelkeuken super netjes blijft. Aan jou de taak om alles weer blinkend schoon te krijgen d.m.v. de vaatwasmachine.

Wat vragen wij van jou:

  • Je bent minimaal 16 jaar oud
  • Je hebt je rijbewijs AM (bromfiets)
  • Je bent stressbestendig en houdt van gas geven
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Wij stemmen tijdig je rooster met je af, maar soms kan het voorkomen dat dit last minute wijzigt. Dat betekent een dagje extra werk of op de valreep een dagje vrij. Flexibiliteit is dus zowel voor ons als voor jezelf erg belangrijk!

Ben jij klaar om te knallen op onze elektrische bezorgfiets en bij te springen in onze spoelkeuken? Solliciteer dan snel en wie weet spreken wij elkaar snel!

Parttime uren: 8 per week

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar info@restaurantdekamer.nl en wie weet spreken wij elkaar snel!