4
<   Alle vacatures

Medewerker bediening

Vacature

Gepubliceerd op zondag 11 september, 2022

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Het culinaire middelpunt van Emmen. Al vele jaren zijn wij gevestigd in een Saksische boerderij, één van de weinige monumenten die Emmen nog rijk is, in het centrum. Ons restaurant is opgedeeld in verschillende gezellige ruimtes en onlangs uitgebouwd met een prachtige serre waar het goed vertoeven is.

Wie zoeken wij?

Het lijkt allemaal zo makkelijk: bestellingen opnemen, drankjes en gerechten serveren, de tafel afruimen en vragen of alles heeft gesmaakt. Maar de horeca is een vak apart! En jij, die enthousiaste medewerker bediening die wij zoeken, weet wel beter! Jij begrijpt natuurlijk als geen ander dat onze gasten in een ontspannen omgeving willen genieten van heerlijk eten. Kun je ook al lopen met een dienblad?! Dat is een heel groot pluspunt!

Wat vragen wij?

  • Je bent minimaal 17 jaar oud
  • Je bent een stressbestendige aanpakker en houdt van gas geven
  • Je bent gastgericht / sociaal ingesteld en weet overzicht te houden
  • Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taalWij stemmen tijdig je rooster met je af, maar soms kan het voorkomen dat dit last minute wijzigt. Dat betekent een dagje extra werk of op de valreep een dagje vrij. Flexibiliteit is dus zowel voor ons als voor jezelf erg belangrijk!

Solliciteren?

Ben jij klaar om sterren van de hemel te serveren in ons restaurant? Solliciteer dan snel en wie weet spreken wij elkaar snel!

Soort dienstverband: Parttime of vaste uren

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie naar info@restaurantdekamer.nl en wie weet spreken wij elkaar snel!