Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Over ons

Restaurant de kamer bevindt zich in het hartje van het centrum van Emmen. Op korte afstand van het busstation, het Atlas theater en Wildlands Adventure Zoo. Gelegen in een sfeervol monumentaal pand, met elk kwartaal een nieuwe expositie in elke kamer.

Saksische boerderij uit 1864

Bij Restaurant de Kamer kunt u sfeervol genieten in de gelag-, voor- of opkamer van onze in stijl gerenoveerde, uit 1864 stammende Saksische boerderij. Deze boerderij behoort tot één van de weinige monumenten die Emmen nog rijk is. Hier kunt u foto’s bekijken van onze prachtige, monumentale boerderij.

De galerie

Uniek aan ons restaurant is de expositie in elke kamer; de voorkamer, opkamer en gelagkamer en serre dienen elk kwartaal als expositieruimte voor een kunstenaar. Een ieder kan bij ons exposeren, mits het bij ons past en er plek is. Lees hier meer over de expositie van dit kwartaal.

De Kamerkaart

Voor onze vaste gasten is er de KamerKaart, een kortingspas waarmee u kunt profiteren van mooie kortingen die alleen gelden voor De KamerKaart houders. Een KamerKaart aanvragen of inloggen kunt u hier doen. Wilt u meer weten over de KamerKaart? Klik dan hier.

Wilt u meer weten over Restaurant de Kamer? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, neem contact met ons op of kom gezellig langs!  

  • uiteten in emmen
  • Uit eten in emmen centrum
  • Restaurant de kamer van binnen