4

Tafel reserveren

Een begrip in Emmen

Restaurant de Kamer ligt midden in het culinaire centrum van Emmen. In onze monumentale Saksische boerderij uit 1864 geniet u van heerlijke Franse specialiteiten in een authentieke, Drentse sfeer.

Sfeer

Bij Restaurant de Kamer kunt u sfeervol genieten in de gelag-, voor- of opkamer van onze in stijl gerenoveerde, uit 1864 stammende Saksische boerderij. Deze boerderij behoort tot één van de weinige monumenten die Emmen nog rijk is.

over ons restaurant de kamer

Galerie

Uniek aan ons restaurant is de expositie in elke kamer; de voorkamer, opkamer en gelagkamer en serre dienen elk kwartaal als expositieruimte voor een kunstenaar. Een ieder kan bij ons exposeren, mits het bij ons past en er plek is.

De kamerkaart

Voor onze vaste gasten is er de KamerKaart, een kortingspas waarmee u kunt profiteren van mooie kortingen die alleen gelden voor De KamerKaart houders. Een KamerKaart aanvragen of inloggen.

Aanvragen

Meer info

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.