4

Rensenpark

Lekker eten dichtbij het Rensenpark

Wilt u lekker eten bij het Rensenpark? Dan hoeft u maar een klein stukje te lopen naar Restaurant de Kamer. Het Rensenpark was voorheen onderdeel van het Noorder Dierenpark. Sinds dit dierenpark verder is gegaan als Wildlands Adventure Zoo Emmen aan het Raadhuisplein is het Rensenpark hét park van Emmen geworden. Het is een openbaar park en bevindt zich midden in het centrum van de stad. In dit park kunt u verschillende activiteiten doen, heerlijk wandelen, een educatieboerderij bezoeken of sporten. Na zo’n dagje krijgt u natuurlijk trek. Kom daarom heerlijk eten vlakbij het Rensenpark, bij Restaurant de Kamer.

Reserveren

Scroll
High Tea

Brunchen, lunchen of dineren vlakbij het Rensenpark

Restaurant de Kamer bevindt zich op een steenworp afstand van het Rensenpark. Het restaurant is gevestigd in een Saksische boerderij uit 1864 met open haard. Meteen als u het restaurant binnenkomt ervaart u het huiselijke gevoel. Niet voor niets heten wij Restaurant de Kamer. Bij ons voelt iedereen zich thuis.

Bij Restaurant de Kamer  kunt u uitgebreid culinair genieten na een heerlijk dagje Rensenpark. U kunt terecht voor een brunch, lunch of diner (a la carte of drie of vier gangen). De menukaart bestaat uit een aanbod van gerechten uit diverse keukens. Ook aan veganisten of vegetariërs en aan kinderen is gedacht. Wij serveren zo veel mogelijk gerechten met biologische ingrediënten.

Bij lekker eten horen natuurlijk ook goede wijnen. Wij bieden u diverse varianten dessertwijn, rode wijn, witte wijn, rosé en bubbelwijnen. Onze medewerkers adviseren u graag over welke wijnen passen bij uw gerecht. Bent u benieuwd geworden naar de gerechten en dranken? Bekijk dan onze menukaart of lunchkaart.

Reserveren

Een heerlijke high tea na een dagje Rensenpark

Naast de brunch, lunch of diner (en natuurlijk een borrel) kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke high tea na (of voor) een dagje Rensenpark. Bij de high tea heeft u keuze uit maar liefst 15 soorten thee, of kiest u indien gewenst voor koffie. U krijgt tijdens de high tea een divers aanbod van hartige en zoete lekkernijen geserveerd.

U bent ook welkom voor de borrel

Als u lekker wilt borrelen kunt u onder andere kiezen voor een borrelplank à la chef en koude of warme bittergarnituur. Hierbij kunt u ook duurzame keuzes maken, zoals de ambachtelijke scharrelvlees bitterballen, een mandje biologisch brood met boter en het biologisch brood met aioli, olijfolie en Himalaya zout.

Reserveer uw bezoek

Wij heten u graag welkom in ons restaurant op loopafstand van het Rensenpark. Door te reserveren bent u zeker van een plaats in ons restaurant. U kunt uw reservering telefonisch (+31 591 618180) of online doorgeven. We zijn elke dag open. De keuken is elke dag open van 12:00 tot 20:00 uur. Van dinsdag t/m zaterdag zijn we open vanaf 10:00 uur en op zondag en maandag openen we om 11:00 uur. Tot 12:00 uur kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie of thee en/of gebakje. Bij uw bestelling kunt u eenvoudig eventuele allergieën of dieetwensen doorgeven.

Reviews

Ontzettend lekkere high tea gehad, met veel lekkere hapjes hartig en zoet. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolande Duiker

Veelgestelde vragen over High Tea

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor high tea. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

Een high tea kan besproken worden vanaf 12:00 tot 16:00.

Bij ons bestaat de high tea uit scones, sandwiches, hartige ovenhapjes en zoete lekkernijen. Ook zijn er 3 rondes met drinken inbegrepen waarbij u thee, een koffievariatie of frisdrank kunt bestellen.

Het is niet verplicht om een high tea te reserveren maar wordt wel aangeraden. De bereiding van een high tea die op locatie wordt besteld kan ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

Onze high tea is helaas niet allergenen vrij te bereiden.

Wij serveren 3 rondes met drinken waaronder thee. Wanneer u thee besteld krijgt u per persoon
een klein potje heet water waar u meerdere koppen thee uit kan halen.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Of zocht u naar?

high tea in Emmen
high tea in Schoonebeek
high tea in Klazienaveen