Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Restaurant Emmen

Restaurant in Emmen, vele mogelijkheden 

Of je nu heerlijk wilt brunchen, lunchen of gezellig wilt uiteten, bij Restaurant de Kamer is dit allemaal mogelijk. 

 Restaurant Emmen

Unieke sfeer 

Het restaurant bevindt zich in één van de weinige monumenten van Emmen. Het monument is gebouwd in 1864. 

 

Wij hechten veel waarde aan gezelligheid een sfeer. Daarom zijn wij altijd bezig met het gezellig inrichten van ons restaurant. Zo hebben wij ook een galerie, waar we ieder kwartaal de expositie verwisselen. Op die manier creëren we een unieke en gezellige sfeer. Bovendien is de kunst ook nog te koop ook! 

Uitbreiding van het restaurant 

Na de centrum vernieuwing in Emmen, hebben wij het restaurant uitgebreid met een serre. Vanuit de serre heb je een mooi uitzicht op de Grote Kerk en kijk je uit op een groot plein. 

Genieten op het terras

Mede door de uitbreiding van de serre hebben wij het terras ook uitgebreid. Hierdoor kunnen we nog meer plek bieden voor mensen die van een heerlijk zomers zonnetje willen genieten. Ons terras is dan ook de ideale plek tijdens de Vlindermarkt, C'est La Vie, Gouden Pijl of andere evenementen in het centrum van Emmen. 

 

terras in emmen

 

Restaurant de Kamer, gelegen in hartje centrum

Ben je op zoek naar een restaurant in het centrum van Emmen? Dan ben je bij Restaurant de Kamer aan het juiste adres. Wij zijn gelegen in hartje centrum.

 

Uit eten emmen

Avondje uit in Emmen

Restaurant de Kamer heeft de ideale locatie om jouw avondje uit compleet te maken. Wil je bijvoorbeeld voor het bezoek aan het theater of de bioscoop een hapje eten? Dan is dat uitstekend de combineren. De loopafstanden zijn ideaal: 

Parkeermogelijkheden 

Ondanks dat wij gelegen zijn in het centrum, kun je naast de deur parkeren. Parkeer naast Kwalitaria De Bar, achter de Hema, in de Parkeergarage Westerstraat of naast het Rensenpark.

 

bar in emmen

Bekijk het menu en reserveer

Bekijk ons menu voor de mogelijkheden. Ook kun je bij ons lunchenbrunchen of een gezellige High Tea houden. Wil je direct reserveren? Bel direct 0591 61 81 80 of reserveer eenvoudig online