4

Restaurant Emmen

Bent u op zoek naar een heerlijk restaurant in Emmen, dan bent u van harte welkom bij Restaurant de Kamer. Restaurant de Kamer staat voor bourgondisch genieten van een Franse keuken in een authentieke en ongedwongen Drentse sfeer. Verse, biologische en waar mogelijk lokale producten en ingrediënten kenmerken onze kaart. Ons ervaren en gastvrije team doet er alles aan om voor u het beste restaurant in Emmen te zijn en u te trakteren op een heerlijke ervaring. Wij heten u van harte welkom op bijna elk moment van de dag.

Dankzij de gunstige ligging in het centrum kunt u lekker uit eten in ons restaurant in Emmen uitstekend combineren met een fijne middag of avond uit in de stad.

Scroll
Eten

Franse keuken met verse biologische producten

Wanneer u ons restaurant in Emmen bezoekt, kunt u op elk moment van de dag genieten van een gastvrije, warme sfeer en heerlijke gerechten die bereid zijn met ambachtelijke, lokale & biologische producten. Zo is ons rundvlees afkomstig van Gelderse runderen en voorzien van een Beter Leven keurmerk. Ook gebruiken wij melkproducten en brood van biologische oorsprong.

Iedereen kan dankzij de gevarieerde Franse keuken heerlijk eten bij Restaurant de Kamer. Op onze menukaart vindt u gerechten voor de brunch, lunch, high tea en het diner. Ook kunt u onze 3 gangen keuzemenu’s bekijken. Er is vanzelfsprekend ook aan onze jonge gasten en vegetariërs gedacht. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef dit dan aan ons door. Wij houden hier rekening mee.

 Een uniek restaurant in Emmen centrum

Natuurlijk staat lekker eten voorop. Ons unieke restaurant in Emmen centrum biedt u nog veel meer. De omgeving en sfeer die u bij ons vindt zijn bijzonder voor een restaurant midden in de stad. Ons restaurant is namelijk gevestigd in een historische boerderij. Dit zorgt voor een fijne, onderscheidende ambiance. Naast lekker eten is gezelligheid ook onmisbaar voor een geslaagde ervaring. Ons gastvrije team doet er alles aan om u de perfecte ochtend, middag of avond te bezorgen. Wie vaker ons restaurant in Emmen bezoekt, zal bovendien telkens weer verrast worden. Niet alleen dankzij onze gevarieerde menukaart, maar ook door de per kwartaal wisselende collectie kunst die in ons restaurant te bewonderen is. 

Genieten op bijna elk moment van de dag

In ons restaurant in Emmen kunt u genieten op (bijna) elk moment van de dag. Wij zijn elke dag van de week geopend. U bent van harte welkom alleen of met vrienden, met het hele gezin, het bedrijf of zakenrelaties of voor een bijzondere gelegenheid. Voor reserveren voor groepen en speciale gelegenheden kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en de mogelijkheden met u. 

Ervaar de kwaliteit en gezelligheid van ons restaurant

Ons restaurant in Emmen staat garant voor een heerlijke beleving. Kom genieten van onze kwaliteit en gastvrijheid die elk bezoek tot een succes maken. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,2/5. Wij doen er alles aan om ook voor u het beste restaurant in Emmen en omgeving te zijn. Wij kijken er naar uit om u als gast te mogen verwelkomen.

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor lunch. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

Onze keuken is geopend voor de lunch vanaf 12:00 en eindigt ± 16.30 uur.

Er staan verscheidene warme gerechten op onze lunchkaart. Daarnaast hebben wij ook een dagelijks wisselende plâte waar u de collega’s in de bediening naar kan vragen.

Het is niet nodig om te reserveren voor de lunch maar wordt wel aangeraden.

Het is mogelijk om met een groep te lunchen. Reserveren wordt hierbij wel aangeraden.

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.