4

Het lekkerste restaurant op het Marktplein

U wilt genieten met uw gezelschap van een middag of avond lekker eten. Kom dan naar Restaurant de Kamer: het leukste en lekkerste restaurant op het Marktplein in Emmen. U kunt bij ons terecht voor een lunch of diner, maar ook voor een brunch of high tea. Ook als u alleen even een kopje koffie of thee met gebak wilt doen of wilt komen borrelen zijn we de perfectie locatie voor u.

Scroll
in emmen

Genieten bij restaurant de Kamer op het Marktplein in Emmen

In restaurant de Kamer komt u helemaal tot rust. Door de huiskamer setting voelt u zich meteen thuis. Wij combineren deze fijne en ongedwongen sfeer met een uitstekende en uitgebreide keuken en bieden u op die manier dé plek om te genieten op het Marktplein. U kunt onder andere plaatsnemen voor een heerlijk diner als afsluiting van een lekkere dag (of zomaar natuurlijk). Komt u lekker dineren met uw gezelschap, dan kunt u kiezen uit a la carte gerechten of een drie- of viergangen menu. Al onze gerechten worden bereid met eerlijke, verse en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Ook als u vegetarisch eet zijn, er genoeg mogelijkheden. Net als voor kinderen, bijvoorbeeld. Ook op andere momenten van de dag bent u bij ons restaurant aan het juiste adres voor gezelligheid, sfeer en lekker eten en drinken. Bent u benieuwd naar wat wij u gedurende de dag en avond kunnen serveren? Bekijk dan onze menukaart.

Een fraaie plek op het gezellige Marktplein

Ons restaurant bevindt zich midden in het centrum van Emmen op het Marktplein. Op het Marktplein vinden regelmatig markten plaats. Elke vrijdag is er de grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Hier vindt u meer dan 100 kramen in non food en food. Daarnaast zijn er veel winkels in de buurt. Waarom wij u dit vertellen? Mede hierdoor is Restaurant de Kamer ideaal om uw dagje winkelen mee af te sluiten. Ook als u alleen langskomt om te eten is het restaurant makkelijk te bereiken. U kunt zelfs naast de deur parkeren.

Dagje uit in Emmen

Het Marktplein is een mooie plek en ons restaurant sluit hier zeker bij aan. Geniet van een uitstekende keuken en fijne sfeer in een monumentaal pand met een verrassend en kunstzinnig interieur.

Reserveer direct bij het fijnste restaurant op het Marktplein

Reserveren doet u makkelijk en snel online. Maandag zijn we vanaf 11:00 uur open. Dinsdag t/m zaterdag kunt u bij ons terecht vanaf 10:00 uur en op zondag vanaf 11:00. De keuken is open van 12:00 tot 20:00 uur. Bij uw online reservering kunt u eventuele dieetwensen of allergieën doorgeven. Wilt u liever telefonisch reserveren of heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 591 618180.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.