4

Kom eten bij hét restaurant met terras in Emmen centrum

Bent u op zoek naar een restaurant met terras in Emmen centrum? Dan bent u van harte welkom bij Restaurant de Kamer. Wij beschikken over de perfecte locatie om te gaan eten na een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, na geslaagd te zijn in het Winkelcentrum de Weiert of na een ander dagje uit in de stad. Ook als u op een ander moment op zoek bent naar een restaurant om te genieten, bent u bij ons welkom. Wij zorgen voor een heerlijke culinaire ervaring en gezelligheid middenin het centrum.

Scroll
in emmen

Culinair genieten op een fraai terras in Emmen

Restaurant de Kamer bevindt zich aan het marktplein midden in het centrum van Emmen. Dit betekent echter niet dat het slecht bereikbaar is. Vanaf het treinstation Emmen hoeft u maximaal 10 minuten te lopen naar het restaurant. Als u met de auto komt, kunt u zelfs parkeren naast het restaurant. Wij bieden u bovendien een heerlijk terras waar u kunt genieten van uw maaltijd bij lekker weer. Een terras is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een restaurant. Wij hebben de perfecte plek voor u.

Op ons terras heeft u uitzicht op het Marktplein in het centrum van Emmen. We beschikken over een ruim terras, waardoor er bijna altijd wel een plekje vrij is. Het is natuurlijk altijd verstandig om van tevoren te reserveren. En als het weer het niet toelaat, zit u ook binnen perfect. U kunt in ons restaurant alle tijd nemen voor een heerlijke brunch, lunch, high tea of diner.

Ontdek ons diverse menu

U komt natuurlijk niet alleen naar ons restaurant voor het terras. U wilt ook genieten van heerlijke gerechten. Daar zorgen wij voor. Voor de lunch heeft u keuze uit diverse opties, zoals salades, broodjes en warme gerechten. Voor het diner kunt u kiezen uit diverse gerechten uit verschillende keukens. Elk gerecht heeft een originele naam die de sensatie eer aan doet. Zo kunt u kiezen voor het gerecht ‘Het water loopt me in de mond’, wat een gepocheerde zeewolf is met diverse soorten groenten en venkelsaus. Per gerecht vindt u een wijnsuggestie. Bent u benieuwd naar ons volledige menu? Dit kunt u hier bekijken.

Als u duurzaamheid belangrijk vindt, hoeft u niet perse te kiezen voor de veganistische of vegetarische optie. Per vis en vlees gerecht wordt ook benoemd of het gerecht duurzaam is, zoals bij het duurzame gerecht ‘Boter bij de vis’. Dit is heekfilet op pasta met onder andere rivierkreeftjes en tomaat.

Dagje uit in Emmen
Vindt u al die keuze lastig? Kies dan voor het gerecht ‘Joost mag het weten’. Hierbij geeft u aan of u vis of vlees wilt eten en bepaalt de chef uw gerecht.

Reserveer direct (of neem contact op)

Wilt u heerlijk genieten van ons restaurant met terras in Emmen? U bent van harte welkom. U kunt uw reservering online of telefonisch (+31 591 618180) doorgeven. De keuken is elke dag open van 12:00 tot 20:00 uur. Van dinsdag t/m zaterdag kunt u vanaf 10:00 uur bij ons terecht voor een drankje en/of een gebakje. Op zondag en maandag openen we om 11:00 uur. Bij uw reservering kunt u eventuele allergieën of dieetwensen doorgeven, zodat onze medewerkers hier goed rekening mee kunnen houden.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.