4

Ons restaurant

Heerlijk uit eten in het centrum van Emmen.
Op ieder moment van de dag in de sfeervolle ambiance van een monumentale Saksische boerderij in het centrum van Emmen.

Lunchen Lunchen

Uitgebreid of snel genieten met onze diverse lunchkaart
Wie lekker uitgebreid wil lunchen kan kiezen voor de Kamer’s brunch: een kop soep naar keuze met opvolgend een proeverij van de lunchkaart. Wie snel door moet kan kiezen uit een smaakvolle daghap, een vers belegd broodje, een verrassend rijke salade of onze unieke burger à la de Kamer. Ambachtelijk, biologisch en vers. Ook zeer geschikt voor vegetariërs en veganisten.
v.a. 5,75
Laat u verrassen door ons uitgebreide menu

A la carte A la carte

Naast onze arrangementen bent u ook van harte welkom om te lunchen en dineren in onze sfeervolle ambiance in het centrum van Emmen. Laat u verrassen door onze menukaart met seizoensgebonden soepen, duurzaam gevangen vis en diverse vleesgerechten.
v.a. 19,90

High tea High tea

Echte scones met clotted cream, 15 soorten thee en minisandwiches
De traditionele High Tea met diverse scones met clotted cream, maar liefst 15 verschillende soorten thee, minisandwiches en gebakjes. Drinkt u liever koffie? Dit serveren we uiteraard ook. Ideaal voor een speciale gelegenheid of wanneer u voor de gezelligheid een hapje wil eten in het centrum van Emmen. Neemt u plaats in onze sfeervolle kamers voor een op en top High Tea ervaring.
v.a. 27.95
Verrassende soepen, rijke proeverij en luxe broodjes

Brunch Brunch

Restaurant de Kamer biedt een culinaire brunch voor elke gelegenheid. Tijdens een brunch kunt u kiezen uit uitstekende soepen, gevolgd door een proeverij van diverse vleeswaren, vis en kaas van de lunchkaart. Dit wordt geserveerd met één van onze kenmerkende eiergerechten en diverse broodjes. Geniet van een brunch in ons nostalgische pand of neem plaats onder de prachtige leilinden op ons terras.
v.a. 23,50

Direct reserveren

Onze keuken is dagelijks geopend
van 12:00 tot 20:00 uur.

Uniek aan ons restaurant is de expositie in elke kamer; de voorkamer, opkamer en gelagkamer en serre dienen elk kwartaal als expositieruimte voor een kunstenaar. Een ieder kan bij ons exposeren, mits het bij ons past en er plek is.

Reviews

“Altijd lekker relaxen bij de Kamer. Goed eten voor een mooie prijs. Lieve bediening en een fijn terras waar je goed beschut kan zitten bij extreme warmte of een buitje. Binnen is het zeker de moeite waard om even rond te kijken. Een aanrader!”

Restaurant De Kamer

Veelgestelde vragen

Ja, u kunt bij ons een cadeaukaart kopen voor diner. U kunt elk gewenst bedrag op onze cadeaukaart zetten. Daarnaast is de kaart ook nog te hergebruiken als klantenkaart met 10% korting bij ieder besteding.

U kunt een wijziging aan ons doorgeven via de mail of telefonisch.

Wij hebben een open wifi netwerk waar u als gast vrijblijvend gebruik van kan maken.

Wij bieden verscheidene soorten gebak aan. U kunt onze gebak bekijken via deze link (5de bladzijde).

Nee, wij hebben geen afhaal- en bezorgmogelijkheden.