4

Rietje Smal-Zwanenburg

RietjeArt “Kunst met een Boodschap”

Ik werk van uit mijn eigen atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg en maak Kunst met een Boodschap. Mijn levensmotto is “Durf je droom te leven” en dat probeer ik uit te dragen in mijn dagelijkse leven en in mijn kunst. Mijn liefde voor landschap en natuur zijn terugkerende onderwerpen in mijn schilderijen. Ik schilder abstracte werken waarin ik mijn ervaringen, belevingen en emoties verwerk, gebruik makend van verschillende technieken en materialen. Mijn werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig. Kunst kijken is een beleving. Met mijn kunst geef ik een boodschap mee aan de kijker. Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en in mijn werk zijn eigen beleving beleeft en die meeneemt in zijn leven.

Naast zelf schilderen coach ik mensen om vanuit hun emotie en gevoel te schilderen. Gevoelens, dromen of wensen die moeilijk te verwoorden zijn in kleur toevertrouwen aan het doek, daar help ik je graag bij. Maar ook bij het maken van een abstract werk, groot of klein kan ik begeleiden bij het proces, de benodigde technieken en gebruik van materialen.

Kijk op mijn website voor meer informatie over mijn werk en workshops www.RietjeArt.nl