Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Sylvia Boele bij Restaurant De Kamer in Emmen

Sylvia Boele, geboren te Utrecht op 8 november 1955.

 

Sylvia is autodidactisch gevormd. Zij startte haar schildersloopbaan in 1987. Na twee jaar intensieve schilderlessen in Orvelte had zij voldoende bagage om haar eigen weg te vinden. Achtergronden en vervolmaking van het niveau dat zij nu bezit, heeft ze onder andere opgedaan aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Nunspeet.

 

Doordat ze daarnaast ook bij de verschillende kunstenaars les heeft gehad en van allen “iets heeft meegenomen”, is haar de mogelijkheid gegeven zo haar eigen palet samen te stellen. Naast realistisch werk maakt zij ook impressionistische en surrealistische schilderijen. Haar werk is zeer gevarieerd.

Sylvia haar werken.

 

Begonnen vanuit een realistische visie maakte Sylvia aan het begin van haar schildersloopbaan vooral landschappen en stillevens. Ook speelt zij met de materie olieverf door het maken van werken waarbij impressionisme en realisme elkaar raken. Om rust in haar werken te creëren probeert Sylvia steeds vaker met zo weinig mogelijk kleuren te werken. Achtergrond en onderwerp zijn zo in harmonie. Sommige van haar werken bestaan slechts uit 2 kleuren met wit.

 

Naast de getoonde werken maakt Sylvia, bewogen door de innerlijke tweestrijd van de mens, surrealistische werken. De vraag die haar hierbij bezig houdt is wat de geest van de mens beweegt. In haar werken vindt u dan vaak een ontdekkingsreis naar uzelf, soms in het heden, soms in het verleden.

 

Sylvia Boele

Verbindingskanaal nz 98

7895TE Roswinkel

06 – 183 26 381

faireduchemin@gmail.com

 

Wilt u exposeren, bel of mail ons even.

  • haan
  • kip
  • Ram
  • ui