Reserveer online Restaurant de Kamer
Reserveer MARKTPLEIN 7 7811 AM EMMEN 0591 61 81 80

Restaurant De Kamer | Thuis eten in Emmen

In deze tijd kunnen we je helaas niet ontvangen in de vertrouwde en gezellige sfeer van Restaurant De Kamer in Emmen. Maar we kunnen onze culinaire maaltijden wel bij jou thuisbezorgen. We vertellen je daarom graag wat meer over onze afhaal- en bezorgservice. Haal de gezelligheid in huis!

 

Thuis dineren: uit eten in eigen huis

Ook thuis kun je het gevoel creëren dat je in een restaurant zit te eten. Zeker met de afhaal- en bezorgmaaltijden van De Kamer. Onze kok weet jouw maaltijd zo te bereiden dat je bijna zou vergeten dat je thuis bent. Met onze maaltijden haal je onze bourgondische sfeer in huis. Het enige dat je nog hoeft te doen, is de tafel mooi dekken. En zet een paar mooie kaarsen neer voor de sfeer. Geniet van je thuisrestaurant!

 

Maaltijd thuisbezorgen

Het is heel eenvoudig om je maaltijd thuis te laten bezorgen. Maak een keus uit ons uitgebreide menu, geef het telefonisch of VIA DEZE LINK aan ons door, en wij gaan ermee aan de slag. Je kunt je maaltijden ook afhalen bij ons To Go corner. Uit de enthousiaste reacties blijkt duidelijk dat thuis dineren met een menu van De Kamer in de smaak valt. Natuurlijk hopen we je na de lockdown weer zo snel mogelijk in ons restaurant te mogen verwelkomen.

 

Reserveer op drukke dagen

Wegens de verwachte drukte is het verstandig om op drukke dagen je maaltijden te reserveren. Denk daarbij aan Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Maar reserveren is natuurlijk altijd verstandig. Zo weet je zeker dat je geplande diner een groot succes wordt! Heerlijk toch, dat je nergens meer aan hoeft te denken? Je schuift gewoon aan en geniet van onze culinaire creaties.

 

Gezelligheid in coronatijd

We doen allemaal ons best om deze lastige tijd wat draaglijker te maken. Restaurant De Kamer hoopt met de bezorg- en afhaalservice de gezelligheid bij de mensen thuis te brengen. Als jij niet bij Restaurant De Kamer kunt komen, komt Restaurant De Kamer bij jou. Samen komen we door deze tijd heen! We horen graag van je.