4

Uit eten in Emmen

Wanneer u uit eten gaat in Emmen, wilt u natuurlijk genieten. Restaurant de Kamer weet als geen ander wat u hiervoor nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat uit eten in Emmen voor u een heerlijke ervaring wordt. Niet alleen qua gerechten, maar in alle aspecten. Wij bieden u een smakelijke en gevarieerde kaart en een bijzondere, sfeervolle locatie in het centrum van Emmen waar u Bourgondisch kunt genieten van een Franse keuken. 

Scroll
eten

Sfeervol uit eten in Emmen centrum

Restaurant de Kamer is gevestigd in een historische Saksische boerderij uit 1864. Dat is waarschijnlijk niet wat u verwacht wanneer u denkt aan uit eten gaan in Emmen. Waar elders in de regio vindt u zo’n sfeervol restaurant?

Gastvrijheid

Onze bijzondere locatie is één van de redenen waarom uit eten in Emmen bij ons garant staat voor een heerlijke avond uit. Ons restaurant kent een ongedwongen sfeer en onze medewerkers staan bekend om hun gastvrijheid.

Ons restaurant is gelegen aan het Marktplein in Emmen. Middenin het centrum dus. Dit betekent dat u uit eten in Emmen kunt combineren met een heerlijk dagje stad, één van de vele attracties in de buurt of een lekkere avond uit.

Lekker uit eten in Emmen met het hele gezin (of ander gezelschap)

Bij ons kunt u lekker uit eten in Emmen met het hele gezin, of natuurlijk met elk ander gezelschap. Wij bieden u een gevarieerde kaart waarbij rekening is gehouden met de wensen van iedereen. Ook kinderen en vegetariërs kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Geef deze aan en onze chef zal hier rekening mee houden.

Een heerlijke kaart met bourgondische gerechten

Restaurant de Kamer trakteert gasten op een Frans-Nederlandse keuken. Wij gebruiken biologische, verse ingrediënten en waar mogelijk werken wij met lokale producten. Combineer dit met een gevarieerde en bourgondische kaart en u weet zeker dat uit eten gaan in Emmen bij ons een heerlijke beleving wordt.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons heerlijk kan eten en genieten. Daarom bieden wij u een gevarieerde kaart met hierop toegankelijke gerechten, smakelijke klassiekers en luxe specialiteiten. Bekijk de menukaart met voor-, hoofd en nagerechten. In ons restaurant kunt u a la carte bestellen, of kiezen uit wisselende 3-gangen menu’s. Vanzelfsprekend schenken wij ook heerlijke bijpassende wijnen die uw avond uit eten in Emmen helemaal compleet maken.

Uit eten in Emmen…. gewoon thuis

U bent van harte welkom in ons restaurant. Ons team stelt alles in het werk om u een heerlijke avond te bezorgen. Maar er zullen misschien avonden zijn waarop u behoefte hebt aan lekker eten, maar de deur niet uit wilt. Bij Restaurant de Kamer haalt u de beleving van uit eten in Emmen in huis. Wij kunnen namelijk bezorgen. Bestel a la carte of kies voor één van onze menu’s die thuis bij u worden bezorgd.

Ook voor brunch, lunch en high tea

U bent niet alleen welkom voor een heerlijke avond uit eten, maar wij ontvangen u ook graag voor een sfeervolle brunch, lunch of high tea. Bij lekker weer kunt u genieten op ons fijne terras. Wij raden u aan om van tevoren te reserveren. Dit doet u eenvoudig online.

Komt u voor een speciale gelegenheid of met een groep? Neem dan van tevoren contact met ons op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.